Recept

Gegrilde kippenworstjes met volkorenbroodje en koolsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de lente-ui schoon en snij ‘m fijn. Doe de kool en de lente- ui in een slakom. Maak een dressing van de olijfolie, wittewijn- azijn en yoghurt, breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing over de koolsla. Zet 15 minuten in de koelkast. 

  2. 2

    Rooster de worstjes 4 minuten aan elke kant. Snij de broodjes open en leg ze met de snijkant naar beneden 2 minuten mee op de grill.

  3. 3

    Beleg de broodjes met een worstje en wat geraspte kaas. Werk af met een flinke schep koolsla en verkruimel er de chips over. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde kippenworstjes met volkorenbroodje en koolsla

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!