Gegratineerde pompelmoes met taboulé en gevuld konijn
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de geitenkaas met de tapenade en kruid met peper en zout. leg de ontbeende konijnenruggen op het werkblad, vouw ze open en vul. rol op, leg er telkens een takje rozemarijn bij en bind vast met keukentouw. kruid met peper en zout.
-
2
Verhit boter in een pan en schroei het vlees dicht, leg in een ovenschaal en schuif nog 12 tot 15 minuten in de oven.
-
3
blus de pan met de bruine fond. laat even opkoken en voeg de room toe. laat inkoken tot de gewenste sausdikte en kruid met peper en zout.
-
4
Zet de grill van de oven op de hoogste stand. Halveer de pompelmoezen en snij het topje eraf zodat ze blijven staan. Meng de rietsuiker met de zure room en bestrijk er de pompelmoeshelften mee. karamelliseer kort met een gasbrandertje en schuif nog 7 minuten onder de grill.
-
5
Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking. Pel en snipper de ui. Spoel de komkommer en snij in blokjes. Schep samen met de ui en de rozijnen door de couscous. breng op smaak met peper, zout, olijfolie en citroensap.
-
6
Serveer het konijn samen met de gegratineerde pompelmoes en de tabouleh. bestrooi met de verse munt.