Recept

Quiche met kabeljauw en scampi’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Blancheer de broccoli- en bloemkoolroosjes 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en laat goed uitlekken in een vergiet.

  3. 3

    Snij de kabeljauw in de lengte in repen.

  4. 4

    Leg het bladerdeeg op bakpapier in een grote, ronde bakvorm. Schik de broccolien de bloemkoolroosjes op het deeg. Leg de reepjes vis en de scampi’s erop.

  5. 5

    Klop de kaas op met de room en de bloem. Breng op smaak met paprikapoeder, cayennepeper en zout. Schep het kaasmengsel op de vulling. Strijk de bovenkant glad met een spatel.

  6. 6

    Bestrooi met de geraspte kaas. Bak de quiche in 35 minuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met kabeljauw en scampi’s

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!