Recept

Pilav met citroen en kabeljauw in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Stoof de sjalotjes en de look glazig in een beetje olijfolie. Voeg de rijst toe en laat even meebakken. Blus met de bouillon, doe de basilicumsteeltjes erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten zachtjes koken tot het vocht is opgenomen.

  2. 2

    Verwijder de steeltjes, schep de rijst in 4 papillotten en verdeel de vis en de tomaten erover. Breng op smaak met peper, zout en de citroen en druppel er wat olijfolie over. Vouw de papillotten dicht en zet ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C. Werk af met gehakte basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pilav met citroen en kabeljauw in papillot

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!