Recept

Kabeljauw in papillot met groentjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zin in een smakelijk stukje vis? Deze papillot met kabeljauw kan niet mislukken. Met de groentjes kun je naar hartelust variëren. Ook lekker met prei of met asperges, bijvoorbeeld.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook. Spoel en snij de kerstomaten in twee, spoel de courgette, en snij alles in blokjes. Snipper de peterselie.

  2. 2

    Spoel de citroenen met heet water. Pers 1 citroen uit, snij de andere in plakjes.

  3. 3

    Bak eerst de wortelen 3 minuten in olijfolie. Schep er dan de courgette bij en bak nog 2 minuten, meng er dan de kerstomaten, het citroensap en de peterselie door. 

  4. 4

    Kruid de visfilets met peper en zout en leg ze elk op een vel bakpapier. Verdeel er de groenten en plakjes citroen over. Bind de uiteinden dicht met keukentouw.

  5. 5

    Leg de papillotten in een ovenschaal en zet ze 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!