Recept

Rodekoolsalade met radijs en peterselie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris lunchideetje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schaaf de witte- en rodekool heel fijn (dat lukt het best met een mandoline). Snij de lente-ui in ringetjes, de radijzen in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Haal de zaadjes uit het chilipepertje en snij het in fijne reepjes. Pluk de koriander- en peterselieblaadjes van de takjes.

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, mosterd, honing, olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade en schep er de dressing door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rodekoolsalade met radijs en peterselie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!