Recept

Maaltijdsalade in boerenbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de radijsjes, snij ze in plakjes. Schil de komkommer, haal er de pitjes uit, snij hem in plakjes.

  2. 2

    Vermeng de olie met de wijnazijn, de honing, de Provençaalse kruiden, de peterselie en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schep de radijsjes, de komkommer, de worst en de kaas door de vinaigrette.

  4. 4

    Snij de bovenkant van het brood af. Haal er het broodkruim uit, zonder de korst te beschadigen( snij met een scherp mes eerst het kruim los tot op 1 cm van de korst). Schep de maaltijdsalade in het brood en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Maaltijdsalade in boerenbrood

Ingrediënten voor

4 personen
  • boterhamworst (in reepjes)300 g
  • boerenbrood (rond)1
  • komkommer (klein)1
  • radijzen1 bosje
  • emmentaler (in blokjes)200 g
  • witte wijnazijn3 el
  • vloeibare honing1 tl
  • slaolie6 el
  • knoflook1
  • bladpeterselie (gehakt)2 el
  • Provençaalse kruiden½ tl

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!