Recept

Tagliatelle met geroosterde zoete aardappel, spinazie en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Pel en halveer de ui. Snij beide helften in dunne partjes.

  2. 2

    Meng de zoete aardappel en de ui op een bakplaat. Bestrooi met peper en zout. Voeg gesnipperde knoflook toe en besprenkel met olijfolie. Rooster ongeveer 15 minuten in de oven. De groenten moeten gaar en bruin zijn. Schep tussendoor af en toe om.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de kip 5 minuten in een beetje olijfolie en voeg dan de spinazie toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Schep het mengsel van zoete aardappel en ui door de pasta. Voeg eventueel een beetje extra olie toe. Serveer de pasta met de kip en geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met geroosterde zoete aardappel, spinazie en kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!