Recept

Pan bagnat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een beroemd broodje uit het Zuid-Franse Nice, vooral geliefd bij mensen die gek zijn op rauwkost. Met een lekkere dressing en wat charcuterie is het een complete maaltijd.

bereiding
  1. 1

    Maak de peterseliedressing. Meng de gehakte peterselie met de sherryazijn. Giet de olijfolie erbij en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Meng de tomaat, de ui, de paprika, de sla en de olijven in een grote slakom. Maak de salade aan met de dressing.

  3. 3

    Snijd de broodjes met een scherp mes een stukje open en duw het broodkruim in het broodje of haal het eruit.

  4. 4

    Vul de broodjes met de salade en de plakjes rosbief. Serveer ze onmiddellijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pan bagnat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!