Recept

Gegrilde pompoen met lamskoteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de marinade. Leg de koteletjes in de marinade en laat ze een halfuur marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de pompoen, snij in parten en verwijder de zaadjes. Stamp in een vijzel het korianderzaad fijn met de chiliringen en 1 eetlepel grof zeezout. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en wrijf er de pompoenparten mee in.

  3. 3

    Spoel de aardappelen en snij in stukken. Pel de ui en snij in partjes. Verdeel de pompoen, aardappel en ui over een grote ovenschaal Bestrooi met extra grof zeezout, rozemarijn en tijm. Besprenkel met olijfolie en schuif 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Verkruimel er de feta over en schuif opnieuw 10 minuten in de oven. Bak intussen de lamskoteletjes aan beide kanten goudbruin en rosé. Leg ze op het allerlaatste moment bij de groenten en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde pompoen met lamskoteletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!