Recept

Kruidige crumble met mango en mascarpone

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassend makkelijk maar feestelijk dessert.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kneed in de keukenrobot een kruimelig deeg van de bloem, boter, suiker en het amandelpoeder. Zet het even in de koelkast.

  2. 2

    Schil de mango’s en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng de mascarpone met de speculaaskruiden.

  3. 3

    Verdeel de blokjes mango over 4 vuurvaste schaaltjes of pannetjes. Verdeel er de mascarpone over en doe 1 stukje steranijs in elke pannetje. Strooi er het kruimelige deeg over en bak in ongeveer 30 minuten mooi goudbruin in de oven.

  4. 4

    Klop de room stijf met het zakje vanillesuiker. Haal de schaaltjes uit de oven en lepel er wat honing over. Werk af met een toefje vanilleroom en een takje munt. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidige crumble met mango en mascarpone

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!