Recept

Chocomousse met fleur de sel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overtuig elke chocoholic met deze luchtige chocolademousse.

Gezond genieten à la Sandra Bekkari: door vooral eiwit te gebruiken, krijg je een lekker lichte chocolade­mousse.

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade. Meng met de mascarpone, het espresso¬poeder en de agave¬siroop.

  2. 2

    Klop de eiwitten op met een snuifje zout en meng ze onder de chocoladecrème. Giet de mousse in glaasjes en laat ze 1 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Werk de glaasjes voor het serveren af met een beetje fleur de sel naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocomousse met fleur de sel

Ingrediënten voor

4 personen
  • fondantchocolade150 g
  • mascarpone50 g
  • espresso (poeder)1 kl
  • agavesiroop1 el
  • eiwitten4
  • zout snuifje
  • fleur de sel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!