Papillot van zeebaars met prei, tomaat en kappertjes
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de prei en snijd hem in ringen. Dompel de tomaten in kokendheet water en laat ze schrikken onder koud water. Pel ze, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de ansjovisf ilets fijn.
-
2
Leg vier vellen aluminiumfolie op het werkvlak en bestrijk ze met olijfolie. Leg op elk vel wat prei en wat blokjes tomaat. Kruid met peper en zout. Leg er de zeebaarsf ilets op.
-
3
Verdeel de ansjovis, de kappertjes en de dragon over de vis. Vouw de papillot een beetje dicht en doe er een scheutje witte wijn in. Vouw de papilotten volledig dicht en zet ze 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
-
4
Maak de papillotten open, zet er op elk bord een en serveer met aardappelen in de schil of gekookte rijst.