Recept

Salade van quinoa met tomaten en koriandersalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De quinoakorrels zijn gaar als ze doorschijnend zijn en je de kleine spiraalvormige kiem aan de buitenkant goed kunt zien.

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Roer los met een beetje olijfolie.

  2. 2

    Spoel de koriander en de peterselie, en laat goed uitlekken. Pluk de blaadjes. Mix de ingrediënten voor de koriandersalsa in een blender.

  3. 3

    Snijd de lente-uitjes grof in schuine stukken en snijd de tomaten in plakjes of halveer ze. Strooi de stukken lente-ui over de tomaten en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Serveer met de quinoa en de koriandersalsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van quinoa met tomaten en koriandersalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!