Recept

Groentestamppot met boerenworst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de wortelen. Snij ze in stukken. Breng de vleesbouillon aan de kook en doe er de groenten bij. Laat 10 minuten koken.

  2. 2

    Snipper de lente-uitjes fijn. Doe ze bij de groenten en laat ze nog 5 minuten meekoken.

  3. 3

    Giet af en plet de groenten met de pureestamper. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Prik de worsten in met een vork. Kruid ze (indien nodig) met peper en zout. Bak ze goudbruin in een nootje boter, op een matig vuur.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met 4 eetlepels water. Laat opkoken. Serveer bij de worst en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentestamppot met boerenworst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!