Recept

Quiche met ansjovis, paprika, ui en zwarte olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui. Maak de paprika’s schoon en snij het vruchtvlees in reepjes. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in partjes.

  2. 2

    Fruit de ui in olijfolie. Doe er de paprika’s bij. Laat 5 minuten stoven onder deksel. Voeg er de tomaten aan toe. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Laat nog 2 minuten stoven zonder deksel.

  3. 3

    Rol het deeg uit. Leg het op bakpapier in een rechthoekige bakvorm. Schep de groenten op het deeg.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room en de peterselie. Kruid met peper en zout. Giet ze over de groenten. Leg de olijven en ansjovisfilets erbij en bestrooi met de parmezaan.

  5. 5

    Bak de quiche 40 minuten in het midden van de oven. Lekker met een groene salade met fijne ringen van rode ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met ansjovis, paprika, ui en zwarte olijven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!