Recept

Eierschaaltjes met roerei en garnalen of aardappelsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi voor het paasbuffet

bereiding
  1. 1

    Maak de aardappelsalade. kook de aardappeltje in de schil in gezouten water. Laat afkoelen, pel en snij in blokjes.

  2. 2

    Meng de suiker met de wijnazijn en roer de vinaigrette door de aardappeltjes.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de zure room, lente-ui, bieslook en mosterd. Roer het sausje door de aardappeltjes. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen in de koelkast.

  4. 4

    Maak het roerei. Verwarm een pan op laag vuur en laat er de boter in smelten. Klop de eieren los. Giet de eitjes in de pan en roer tot een zacht en smeuïg roerei. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Vul 4 eierschalen met het roerei en werk af met grijze garnalen en bieslook scheutjes. Serveer met wat kerstomaatjes.

  6. 6

    Vul de 4 resterende eierschalen met aardappelsalade en werk af met bieslookscheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!