Gehaktballetjes van konijn met courgette
bereiding
-
1
Maal de konijnenrug fijn in een vleesmolentje. Laat het broodkruim weken in de melk. Pureer de aardappelen. Meng het vlees met het broodkruim, de puree en de rozemarijn. Kruid met peper en zout.
-
2
Maak nootgrote balletjes. Rol ze door losgeklopt eiwit en paneermeel en zet ze een kwartier in de koelkast.
-
3
Spoel de courgettes en snij ze in fijne plakjes. Bak ze kort in de olijfolie. Breng ze op smaak met de gepelde en geplette knoflook, de frambozenazijn, peper en zout. Vermeng ze met de munt. Schep goed om.
-
4
Bak de balletjes gaar en goudbruin in een koekenpan in boter en/of olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
5
Serveer de warme balletjes met de lauwe courgettesalade.