Recept

Paasbrownies

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Werk af met suikerzoete paaseitjes!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop ondertussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke witte massa. Roer de gesmolten chocolade door het ei-suikermengsel.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, met het amandelpoeder, luchtig door de massa. Meng er vervolgens de amandelschilfers door.

  4. 4

    Doe het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vierkante bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm. Bak de brownie 20 minuten in de voorverwarmde oven. Brownies mogen nog een klein beetje klef zijn vanbinnen.

  5. 5

    Haal uit de oven en laat de brownie eerst even afkoelen alvorens 'm te ontvormen. Laat 'm verder afkoelen op een rooster.

  6. 6

    Snij de brownie in vierkantjes van 4 x 4 cm. Klop de room stijf met de bloemsuiker en enkele druppeltjes voedingskleurstof. Doe de gele room in een spuitzak, spuit op elke brownie een 'nestje' en decoreer met paaseitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Paasbrownies

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!