Recept

Gevuld ciabattabrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Brood met een vleugje Italië in

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de vleestomaten in blokjes en de groene olijven in stukjes.

    Snij de mozzarella in plakjes.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Vermeng de tomatenblokjes en olijven en kruid bij met peper, zout en flink wat (verse) tijm.

  3. 3

    Snij een ciabattabrood in sneetjes van ± 1,5 cm dik, zonder dat u de sneetjes helemaal van elkaar losmaakt. Steek tussen de sneetjes een plakje mozarella en wat van de tomaten-olijvenmix. 

    Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevuld ciabattabrood

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!