Recept

Tongrolletjes met krokant notenkorstje en macedoine van groene asperges en tuinbonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de hazelnoten en meng met de panko en
    1 à 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kruid de tongfilets aan de grijze kant met peper en zout. Rol ze op met de gekruide kant naar binnen. Doop de boven- kant van het rolletje in de notencrumble en strooi er nog wat extra crumble bovenop. Zet de rolletjes in een ingevette ovenschaal en zet 12 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak de asperges en de tuinbonen schoon. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Snij de asperges in hapklare stukken, hou de kopjes apart. Stoof de sjalot en knoflook aan in een helft olijfolie en een helft boter. Voeg eerst de dikkere stukken asperges toe en dan na enkele minuten ook de tuinbonen en aspergekopjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de vis met de tuinbonen en asperges. Lekker met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tongrolletjes met krokant notenkorstje en macedoine van groene asperges en tuinbonen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!