Recept

Kip met kerrie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kerrie met een vleugje kokos, een geweldige combinatie!

bereiding
  1. 1

    Snij de peultjes in stukjes van zo’n 2 cm en blancheer. Spoel onder koud water.

  2. 2

    Laat de kikkererwten uitlekken. Bereid de quinoa. Laat afkoelen. Meng kurkuma, kerriepoeder, kokosmelk, koriander en kik- kererwten door de quinoa. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de kip in blokjes en kruid met peper en zout. Bak ze goudbruin. Rijg het vlees op een prikker.

  4. 4

    Verdeel de quinoa over de glaasjes. Werk elk glaasje af met kokos, peultjes en een kippenspiesje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met kerrie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!