Zalm met ricottanotenkorstje en linguine
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Spoel de waterkers, laat uitlekken, schud droog en hak de helft fijn. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat uitlekken.
-
2
Dep de zalm droog met keukenpapier, leg de haasjes in de ovenschaal en kruid ze met peper en zout. Meng 100 g ricotta met de mosterd, de gehakte kruiden en de helft van de noten. Pel de knoflook en pers ‘m erbij. Schep over de vis, schuif de schaal in de oven en laat 10 à 15 minuten garen.
-
3
Rooster de rest van de noten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Meng de rest van de ricotta, de room en de waterkers door de pasta. Kruid met peper en zout.
-
4
Verdeel de zalm en pasta over de borden, bestrooi met de geroosterde noten en werk af met de rest van de waterkers.