Recept

Ei-groentetaartje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel taartje om van te smullen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. 2

    Pel de sjalot en snipper hem fijn.

    Spoel de courgette en snij ze in blokjes.

    Schraap de wortelen, snij ze in plakjes.

  3. 3

    Fruit de ui glazig in een beetje olijfolie.

    Voeg er de knoflook, courgette en wortelen aan toe.

    Kruid met peper en zout.

    Laat 5 minuten zacht stoven.

    Verdeel over goed ingevette ovenschaaltjes.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room en de bloem.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Lepel het mengsel bij de groenten.

  5. 5

    Zet de ovenschaaltjes 10 tot 12 minuten in het midden van de op 200 °C voorverwarmde oven.

  6. 6

    Werk af met een plukje peterselie.

    Serveer warm of lauw, met een kruidige roomsaus erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ei-groentetaartje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!