Ei-groentetaartje
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
2
Pel de sjalot en snipper hem fijn.
Spoel de courgette en snij ze in blokjes.
Schraap de wortelen, snij ze in plakjes.
-
3
Fruit de ui glazig in een beetje olijfolie.
Voeg er de knoflook, courgette en wortelen aan toe.
Kruid met peper en zout.
Laat 5 minuten zacht stoven.
Verdeel over goed ingevette ovenschaaltjes.
-
4
Klop de eieren los met de room en de bloem.
Breng op smaak met peper en zout.
Lepel het mengsel bij de groenten.
-
5
Zet de ovenschaaltjes 10 tot 12 minuten in het midden van de op 200 °C voorverwarmde oven.
-
6
Werk af met een plukje peterselie.
Serveer warm of lauw, met een kruidige roomsaus erbij.
Voorbereiding