Recept

Tagliatelle met boerenkool en zeste van citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de knoflook, snij in plakjes. Maak het chilipepertje schoon en snij in ringetjes. Stoof de look met het pepertje glazig in een pan met olijfolie. Bestrooi met zeezout.

  3. 3

    Haal alles uit de pan en zet apart. Doe de blaadjes boerenkool in de pan. Roerbak ze 7 minuten.

  4. 4

    Giet de pasta af. Voeg de knoflook en het pepertje toe aan de boerenkool en doe er ook de pasta bij. Schep om en doe er de geraspte citroenschil bij.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden en serveer met versgeraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met boerenkool en zeste van citroen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!