'Kaastaart' met rood fruit
bereiding
-
1
Doe de kokosschilfers, het hazelnootpoeder, de suiker en de gesmolten boter of ghee in een kom en meng. Bekleed de springvorm met bak papier en doe er het ko koshazelnootmengsel in. Verdeel over de bodem en duw goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet een halfuur in de koelkast om op te stijven.
-
2
Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de lactosevrije verse kaas met de eieren, de suiker, vanillesuiker en het maïs zetmeel. Breng op smaak met wat citroensap.
-
3
Doe het mengsel in de vorm en bak de taart 50 à 60 minuten in de voor verwarmde oven. Zet de oven uit en laat de taart 2 uur afkoelen in de oven met de ovendeur op een kiertje. Ontvorm de taart en bewaar ze in de koel kast tot je gaat serveren.
-
4
Garneer de taart net voor het serveren met rood fruit en met in een droge pan geroosterde kokosvlokken.