Recept

Aardappelpannetje met worst en mierikswortelremoulade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even uitdampen.

  2. 2

    Maak de remoulade. Spoel de appel en rasp fijn. Meng met de mayonaise, de mierikswortel, het citroensap en een snuifje suiker. Breng op smaak met zout en schep in een weckpot. Zet koel weg.

  3. 3

    Spoel de prei en snipper in ringen. Verhit boter en olijfolie in de pan en bak de worstjes rondom goudbruin en gaar. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Roerbak de prei en de aardappelen in de pan van de worstjes. Voeg dan opnieuw
    de worstjes toe en laat even meewarmen. Breng op smaak met mierikswortel, peper en zout en bestrooi met de geraspte cheddarkaas.

  5. 5

    Serveer het aardappelpannetje met een flinke dot van de mierikswortelremoulade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelpannetje met worst en mierikswortelremoulade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!