Recept

Lenterolletjes met dipsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk kleurrijk!

bereiding
  1. 1

    Schil de wortel en spoel de komkommer. Snij ze in staafjes.

  2. 2

    Breng een pan met water aan de kook, haal van het vuur en doe er de glasnoedels in. Roer ze los en laat ze 5 minuten wellen. Giet af, laat uitlekken en knip met de keukenschaar in niet te kleine stukken.

  3. 3

    Dompel 1 rijstvel onder in heet water tot het zacht en soepel wordt. Leg een keukendoek op het werkvlak en spreid het rijstvel erop uit. Beleg met 1/8 van de noedels, groenten en kruiden. Vouw de zijkanten naar binnen en rol van onder naar boven op. Maak zo 8 lenterolletjes.

  4. 4

    Roer alle ingrediënten voor de dipsaus door elkaar en serveer bij de lenterolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!