Gelakte drumsticks met lauwe salade
bereiding
-
1
Verhit een flinke klont boter in een pan en bak de kippenboutjes rondom goudbruin. Voeg de bruine suiker, honing en oestersaus toe. Laat de kippenboutjes verder garen in de stroperige saus en draai ze regelmatig om.
-
2
Spoel de courgette, de little gems en kerstomaatjes en maak de champignons schoon. Snij de courgette in plakjes en de champignons en little gems in vier.
-
3
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de little gems aan. Zet het vuur hoger en voeg de champignons toe. Laat even meestoven en voeg de courgette toe. Kruid met flink wat peper en zout.
-
4
Ris de blaadjes van de rozemarijn en doe ze bij de groenten. Voeg de kerstomaatjes toe en laat nog enkele minuten roerbakken tot de tomaatjes knappen. Serveer de kippenboutjes met de lauwwarme salade.
Tip! Lekker met gebakken patatjes.