Recept

Salade van volkorenpenne met feta en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke pastasalade à la Sandra Bekkari!

Sandra: “Deze salade is perfect voor het hele gezin. Als je de lente-ui weglaat, zijn zelfs de kleinste kinderen er dol op.”

Tip! Je kunt de pasta spoelen onder koud water om hem sneller te laten afkoelen. 

bereiding
  1. 1

    Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat hem afkoelen.

  2. 2

    Maak de paprika’s en de komkommers schoon en snij ze in blokjes. Spoel de kerstomaatjes en snij ze in vieren. Spoel de maïs en laat hem uitlekken. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in schuine ringen. Hak de bladpeterselie fijn.

  3. 3

    Meng de paprika, de komkommer, de tomaatjes en de maïs onder de pasta. Meng ook de bladpeterselie en de hamblokjes onder de salade. Kruid de salade met peper en zout en meng er de olijfolie onder. Werk af met de lente-ui en de verkruimelde feta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van volkorenpenne met feta en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!