Recept

Amandelcouscous met drumsticks en perziken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie tipt: “Vervang de couscous eventueel door bulgur, parelcouscous, gerst of quinoa.”

bereiding
  1. 1

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met het verkruimelde bouillonblokje. Maak de korrels los met een vork. Snipper de bladpeterselie fijn en schep ze onder de couscous. Hou wat apart voor de afwerking. Breng op smaak met peper, zout en olijfolie.

  2. 2

    Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof, laat ze uitlekken op keukenpapier en hak ze grof. Meng ze onder de couscous, maar hou een handje apart voor de afwerking.

  3. 3

    Kruid de drumsticks met kippenkruiden en bak ze in een scheut olijfolie in de pan. Laat ze op een zacht vuur garen.

  4. 4

    Spoel en halveer de perziken. Gril ze aan beide kanten in de grillpan.

  5. 5

    Serveer de amandelcouscous met de drumsticks en de gegrilde perziken. Werk af met de rest van de amandelen en gesnipperde peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!