VIDEO: Vispannetje met halloumi
bereiding
-
1
Kook de aardappelen gaar, samen met de ui, giet af, stamp & werk af met boter, kruiden en diepvries erwtjes.
-
2
Snij de vis in grove stukken & plaats samen met de fijngehakt sjalotten op de bodem van een braadslede.
-
3
Overgiet met de witte wijn en de groentenbouillon.
-
4
Laat half gaar koken.
-
5
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
6
Neem een vuurvaste schotel en “verplaats” met een schuimspaan de stukken vis.
-
7
Laat de bouillon even verder inkoken en vaag de saffraan toe.
-
8
Maak een mengsel van de zachte boter en de bloem en dik deze saus (een beetje room toevoegen zou kunnen maar denk aan je gezondheid.
-
9
Overgiet de vis met de saus.
-
10
Plaats de erwtjespuree bovenop de vis.
-
11
Werk af met de “topping”.
-
12
Laat 40’ gratineren in de oven.