Recept

Theebouillon met primeurs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel en bovendien volledig vegan!

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, spoel de komkommer. Verwijder de uiteinden en snij ze met een spiralizer of juliennesnijder in fijne reepjes. Bestrooi met zeezout en laat ze 15 minuten trekken.

  2. 2

    Dop verse erwtjes of laat diepvrieserwtjes ontdooien. Blan- cheer 2 minuten in lichtgezouten water. Breng 800 ml water aan de kook en laat het even staan.

  3. 3

    Spoel het zout van de groenten. Doe de theezakjes in een theepot, giet er het gekookte water over en laat 3 minuten trekken.

  4. 4

    Verdeel de erwtjes, wortel en komkommer over 4 kopjes. Overgiet met de hete thee, laat 10 minuten trekken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Theebouillon met primeurs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!