Recept

Carpaccio van gegrilde asperges en bloemkool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de bloemkoolroosjes en laat ze uitlekken. Ver- wijder de harde uiteinden van de witte en groene asperges. Schil enkel de witte asperges. Schaaf de asperges en de bloemkoolroosjes met de mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Pers voor de vinaigrette het sap uit 1 citroen en roer er de olijfolie door. Kruid met peper en zout. Snij de andere citroen in partjes.

  3. 3

    Vet een hete grillpan in met 1 eetlepel olijfolie en gril kort alle groenteplakjes. Schik de gegrilde groenten op de borden, besprenkel met citroenvinaigrette, werk af met roze peper en geef er nog een partje citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van gegrilde asperges en bloemkool

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!