Recept

Sint-jakobsvruchten met citroenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Warm de schelpen even op in de oven. Smelt 100 g boter in een steelpan en voeg het sap en de rasp van de citroen toe. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verhit wat boter en 2 el olijfolie in een steelpan en laat de boter bruisen. Bak de sint- jakobsvruchten kort aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Kneus de peperbolletjes. Spoel de waterkers en dep droog.

  3. 3

    Haal de schelpen uit de oven en leg er telkens 2 gebakken sint-jakobsvruchtjes in. Lepel er de citroenboter over en bestrooi met gekneusde peperbolletjes en een takje waterkers. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sint-jakobsvruchten met citroenboter

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!