Recept

Broodjes met gerookte zalm en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook de broodjes bak je zelf.

bereiding
  1. 1

    Hak de spekblokjes fijn. Zeef de bloem met zout in een kom. Meng het ei, de spekjes, gruyère en olie erdoor.

  2. 2

    Dek af met plasticfolie. Zet 1 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. 3

    Rol 24 balletjes van het deeg. Leg op een met bak­ papier bedekte bakplaat, met 3 cm ertussen. Bestrijk met de eidooier. Zet 10 à 15 min. in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Snij 12 fijne plakjes van de zalm. Meng de geitenkaas met de dille en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de kaas en stukjes zalm over 12 broodjes. Beleg met een tweede broodje en druk goed aan. Wentel door de dille. Serveer koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broodjes met gerookte zalm en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!