Recept

Rodekool à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 230°C. Wrijf de aardappelen in met olijfolie en zet ze in de voorverwarmde oven. Snij het zwoerd van de kalfskroon in. Wrijf de koteletten in met olijfolie, grof zout, knoflook en rozemarijn. Leg de kalfskroon in een ovenschaal en schuif na 10 minuten bij de aardappelen in de oven, bak nog 25 à 30 min.

  2. 2

    Spoel de appelen en snij in blokjes. Snij de bietjes en pompoen in stukken en bak ze samen met de appel in wat boter en olijfolie. Blus met de azijn en voeg de suiker toe. Snipper de rodekool in julienne en voeg na 2 minuten samen met de rode ui toe. Roerbak tot de rodekool beetgaar is. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Haal de kalfskroon uit de oven, laat even rusten en snij in vier delen. Serveer met de gewokte herfstgroenten en de aardappelen in de schil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rodekool à la Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!