Recept

Noedelsalade met rundvlees en komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade en leg het rundvlees erin. Dek af en zet aan de kant.

  2. 2

    Maak de salade. Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpak­king. Laat de erwtjes de laatste 3 minuten mee­ koken. Giet af en spoel de noedels en erwtjes onder koud stromend water. Laat goed uitlekken

  3. 3

    Spoel de komkommer en snij hem in fijne reepjes. Maak de lente­uitjes schoon en hak ze fijn. Schep de komkommer en lente­ui onder de noedels met de erwtjes. Breng op smaak met de rijstwijn, sojasaus en sesamolie.

  4. 4

    Schroei het rundvlees 1 minuut aan elke kant op hoog vuur in de wok. Laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

  5. 5

    Meng de sesamzaadjes met het grof zeezout. Ver­deel de noedelsalade over kommetjes. Snij het rund­vlees in dunne plakjes en schik op de salade. Werk af met de sesam­zout­mengeling en de rest van de marinade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Noedelsalade met rundvlees en komkommer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!