Panna cotta van kokosmelk met mango-ananas-salsa
bereiding
-
1
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Doe de room en de kokosmelk in een steelpan en breng aan de kook. Kruid met koriander, peper en zout. Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Meng goed. Laat wat afkoelen.
-
2
Giet de panna cotta in mooie glaasjes. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
-
3
Maak de salsa. Schil de mango en de ananas, snij ze in blokjes. Snij de chilipeper in de lengte open, verwijder de zaadjes en hak fijn. Hak ook de koriander fijn. Meng de kruiden en het fruit met de rest van de ingrediënten voor de salsa en lepel op de glaasjes panna cotta.
-
4
Bak de scampi’s in een pan met wat olie en kruid met peper en zout. Werk elk glaasje af met een scampi.