Dillecrackers met geitenkaas
bereiding
-
1
Verwarm de oven goed voor op 200°C (of 180°C met de heteluchtfunctie). Vet de bakplaten in met wat olijfolie.
-
2
Zeef de bloem met het zout en het bakpoeder in de mengkom van de keukenrobot en strooi er de zaadjes bij. Voeg er de olie en 50 ml water aan toe en kneed tot een samenhangend deeg. Kneed tot een bal op het met bloem bestoven werkvlak, verpak die in plasticfolie en leg 15 minuten in de koelkast.
-
3
Rol het deeg uit tot een ongeveer 2 mm dunne rechthoek. Snij deze in heel smalle driehoeken, leg die op de bakplaten en bak ze goudbruin en krokant in ± 15 minuten. Laat afkoelen op een rooster.
-
4
Roer de geitenkaas glad met de karnemelk en de olie en kruid met peper en zout. Schep de kaasspread op een bord, werk af met tuinkruiden, eetbare bloemetjes, komijn en een paar druppels olijfolie en serveer met de crackers.