Recept

Salade met Puy-linzen, geitenkaas en artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de linzen gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Spoel de rucola en zwier droog. Pel de rode ui en snij in fijne halve ringen. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snij ze doormidden. Hak de walnoten grof.

  3. 3

    Meng de rucola met de linzen, ui, artisjokharten en noten.

  4. 4

    Meng de walnoot- met de olijfolie en de graanmosterd. Snipper de peterselie en de bieslook fijn en roer, samen met het citroensap, door de olie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verkruimel de geitenkaas over de salade en serveer er de dressing bij. Lekker met bruin brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met Puy-linzen, geitenkaas en artisjok

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!