Ceviche met mangosalade
bereiding
-
1
Snij de vis in interdunne plakjes en leg ze dakpansgewijs op een bord. Pel de knoflook, maak de chilipeper schoon en spoel de koriander. Snipper alles fijn en meng met het limoensap. Schenk op de vis en kruid met peper en zout. Pel de rode ui en snij hem in ringen. Leg op de vis, dek af en laat 2 à 3 uur in de koelkast marineren.
-
2
Maak de mangosalade. Spoel de paprika en rooster ‘m onder de grill tot het vel zwartgeblakerd is. Draai regelmatig om. Doe ‘m in een plastic zak en laat 10 minuten rusten, pel en snij in stukjes.
-
3
Maak de rodekool schoon en rasp ze. Schil de mango en snij ‘m in stukken. Spoel de lente-ui en snij ‘m in ringen. Meng alles, overgiet met olijfolie en limoensap. Kruid met peper en zout. Serveer de ceviche met de mangosalade.