Salade met kip en knolselder
bereiding
-
1
Spoel de veldsla en hak de noten fijn. Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Laat afkoelen.
-
2
Snij de knolselder in staafjes en blancheer 2 min. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken
-
3
Meng de zure room met de yoghurt, mayonaise, 1 el citroensap, peper en zout.
-
4
Spoel de appelen, snij in partjes en besprenkel met wat citroensap. Maak de witlofblaadjes los, spoel ze en besprenkel met citroensap.
-
5
Snij de kip in stukjes en bak op hoog vuur. Snij de aardappelen in plakjes en bak ze in een mengsel van olie en boter.
-
6
Verhit een pan met olie en bak de knolselder kort aan.
-
7
Meng de sla met de knolselder, appel en noten. Kruid met peper en zout. Leg de kip erop en lepel er de yoghurtdressing over. Serveer met de aardappelen.