Recept

Rundertartaar met avocado en granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor rundertartaar met avocado en granaatappel is lekker, makkelijk, goedkoop en perfect voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in heel kleine blokjes. Spoel het chilipepertje en hak het jn. Meng het vlees en de chili in een grote kom en besprenkel met 3 el olijfolie, de sojasaus en de worcestershiresaus. Laat 15 minuten marineren.

  2. 2

    Spoel de koriander en hak de blaadjes grof. Hou 1 el apart en meng de rest met het vlees, kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met limoensap. Meng er de granaatappelpitjes en de rest van de koriander naar smaak door.

  4. 4

    Verdeel de tartaar met een hoge serveerring over 4 borden. Vul de ring voor de helft met vlees, en leg daarop het avocadogranaatappelmengsel. Werk af met grof zout, versgemalen peper en een scheutje olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundertartaar met avocado en granaatappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!