Gehaktballetjes met bloody mary saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit hapje combineert alles waar wij van houden: gehakt, tomaten, wodka en worcestersaus. Dit resulteert in een fantastische smaak. Een winner op elk feest! 

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met de gehakte peterselie, ei, chilipoeder, paneermeel, peper en zout. Meng goed. Vorm 16 gehaktballetjes ter grootte van een flinke knikker.
     

  2. 2

    Warm de passata op en voeg citroensap, selderijzout, tabasco en worcestersaus naar smaak toe. Laat even doorkoken, voeg dan de wodka toe.

  3. 3

    Bak de balletjes krokant in wat boter.

  4. 4

    Verdeel de bloody mary saus over 8 glaasjes. Prik 2 balletjes op stokje en zet de prikkers in de glaasjes. Werk af met een takje selder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!