Kruidige broodrolletjes met gerookte zalm en bietenkaviaar
bereiding
-
1
Maak de asperges schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Meng de ricotta met het basilicum, de bieslook, geraspte citroenschil, peper en zout.
-
2
Snij de korstjes van de boterhammen en rol ze platter met een deegrol. Snij in repen van 2 cm. Besmeer met de kruidenkaas en leg er een plakje zalm en een asperge op. Rol ze voorzichtig op. Verpak stevig in plasticfolie en leg in de koelkast.
-
3
Pel en snipper de rode ui voor de bietenkaviaar. Maak het pepertje schoon en snipper het jn zonder de zaadjes. Snij de rode biet in blokjes en meng met het pepertje en de
rode ui. Breng op smaak met het limoensap, de geraspte schil en de agavesiroop. -
4
Haal de broodrolletjes uit de koelkast. Haal ze uit de folie. Maak ze vast met een prikker en serveer met de bietenkaviaar en wat tuinkers.