Recept

Tournedos a la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Halveer de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Blancheer de boontjes 3 minuten in gezouten water en snij de radijsjes is plakjes. Hak de dille grof.

  2. 2

    Snij het deeg in lange repen, maak er een vlecht van die even lang is als de omtrek van elke tournedos. Schroei eerst de tournedos dicht in een pannetje met wat boter. Haal uit de pan en vouw er het deeg rond. Leg de tournedos op een bakplaat en laat nog 8 à 10 minuten in de oven verder garen tot ook het deeg goudbruin ziet.

  3. 3

    Meng 3 eetlepels olie met 1 eetlepel azijn, breng op smaak met peper en zout en 2 eetlepels fijn gehakte dille.

  4. 4

    Hussel de gekookte aardappelen met de boontjes, radijsjes en de vinaigrette door elkaar. Strooi er de grofgehakte dille over en serveer met de tournedos.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tournedos a la Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!