Recept

Aardappel-erwtjes rösti met kruidendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng voor de dip een handvol gesnipperd bieslook met 300 g Griekse yoghurt, 2 el olijfolie, peper en zout. Zet koel weg. Schil 800 g bloemige aardappelen en rasp ze fijn. Laat goed uitlekken in een neteldoek en duw al het vocht er goed uit. Meng met 75 g erwtjes, 2 kl bloem, 1 eidooier, tijmsnippers, zout en nootmuskaat. Schep goed om en maak er kleine koekjes mee. Verhit een flinke portie zonnebloemolie in een pan met dikke bodem en bak er de rösti in. Laat goed uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip. Garneer met verse tijm.   

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappel-erwtjes rösti met kruidendip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!