Recept

Pitaflapjes met fishsticks, koolsla en kruidendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie tipt!

“Heb je geen pitabroodjes in huis? Met (groente)wraps smaakt dit gerecht minstens even lekker.”

bereiding
  1. 1

    Maak de dip. Hak de kappertjes en de augurken fijn en meng ze met de rest van de ingrediënten voor de dip. Breng de dip op smaak met peper en zout en zet koel weg.

  2. 2

    Bereid de pita’s. Snipper de peterselie. Maak de wortelen schoon en rasp ze fijn. Maak de spitskool schoon en snipper ze fijn. Meng de spitskool met de wortelen, de peterselie, de mayonaise en de Griekse yoghurt en breng de salade op smaak met citroensap, peper en zout. Voeg ook sriracha toe naar smaak.

  3. 3

    Verhit de friteuse voor op 180°C. Bak de fishsticks goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Vul de pitabroodjes met de koolsalade en de krokante fishsticks en werk ze af met een lepel van de kruidendip. Serveer ze met een partje citroen, extra peterselie en de rest van de kruidendip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!