Caraïbische vegetarische taco's
bereiding
-
1
Snij de rode ui, ananas en paprika’s in kleine blokjes.
-
2
Fruit de ui in wat olijfolie. Voeg paprika en ananas toe. Kruid met komijn, tijm, knoflook, cayennepeper, peper en zout.
-
3
Spoel de zwarte bonen en laat uitlekken.
-
4
Als alles aangebakken is, voeg je de zwarte bonen,de maïs en de kokosmelk toe.
-
5
Laat even pruttelen en voeg daarna de gekookte rijst toe.
-
6
Kook de rijst gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in gezouten water.
-
7
Snij de mango in blokjes, mix fijn met maïsolie en witte wijnazijn, breng verder op smaak met cayenne, peper en zout.
-
8
Snij de tomaat in plakjes, spoel de ijsbergsla en snijd in repen, doe in een serveerschaal.
-
9
Vul de taco’s met de taco vulling, de mangosaus en sla en tomaat.